Event och träningsdagar

Helt Hundra – ett mellandagsevent för simmare på alla nivåer, där behållningen går till Idrott för alla
Ett evenemang av och med CRAWLCOACHEN, Team Lost, Jönköpings Kommun och Rosenlundsbadet. För alla som enskilt eller i lag vill testa att simma sträckan 100×100 meter. Du lägger upp ditt simpass på valfritt sätt. Vill du simma 100-ingar och vila emellan för att verkligen köra 100×100 gör du det och kör du de 10000 meterna som ett pass går det också kalasfint, Precis lika bra som att gadda ihop sig ett lag och köra valfritt antal hundringar var. Passar det dig bättre att simma andra simsträckor såsom 100 meter, 2×100 eller kanske 10×100 meter, gör du det. Jönköpings Kommun bjussar på banhyran och Rosenlundsbadet bjussar på inträdet. Avgiften för eventet 100kr för alla över 12 år och 50kr/barn upp till 12 år går oavkortat till projekt, förening eller verksamhet som verkar för Idrott för alla speciellt riktat mot barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer såsom ADHD, ADD, autism, asperger, tourette och liknande. Alla simmade meter för ett gott syfte räknas. 💛 Verkar du i ett projekt eller en förening som stämmer in på ovanstående kan su ansöka om medel från eventet. Mejla crawlcoachen@carlssoniform.se, så får du veta mer.

Letgo-Technique Clinique
Vi fördjupar oss i crawlkonstens teknik utifrån simträning varvat med teknikdrills under en heldag. Laboration i simning, helt enkelt. Du blir filmad och får tips om vilka drills just du ska lägga tid på när du tränar.  Vi startar och avslutar dagen med ett kort personligt test i din simning. Du jämför med dig själv. Föreställ dig att dagen och drillsen gör att du kan släppa det som bromsar dig, omgående eller när du sen befäster tekniken via dina personliga drills på egen hand. Upplev hur allt flyter!

Letgo Yourself To Be Great, Crawlcoachens filosofi genomsyrar hela dagen. Förkunskaper: Du kan simma 200m crawl i ett svep
Exklusiva 12 platser Kostnad 1795kr
Återkommer årligen under vårterminen, Rosenlundsbadet

Allow Yourself To Be Great-Swim Camp
Dagen ger dig en boost i din simning och fyller på med inspiration och pepp för att du ska kunna kliva framåt mot dina mål.

Crawlcoachens filosofi Allow Yourself To Be Great genomsyrar dagen och dagens upplägg består i en skön mix av delar som Yoga för simmare, teknikfokus att släppa loss och hitta simningen, lunchbuffé, mellis, filmning, enskilt snack med Crawlcoachen och långpass.

Passar dig som vill ha mer känsla i din simning och dig som vässar din simning mot ett mer specifikt mål

Förkunskaper: Du kan simma minst 200 m crawl i ett svep. 
Exklusiva 12 platser. Kostnad 1.795 SEK
Återkommer årligen under höstterminen

Learn Träningsdag
Vid Learn träningsdag får du chansen att lära dig crawl tillsammans i grupp och få personlig feedback på din egen crawlteknik.

Dagen passar dig som är helt ny på crawl och det är en fantastisk investering. Att kunna crawla ger en magisk frihetskänsla! Vi lägger grunden tillsammans och efter dagen får du simpass att använda för att sätta det du lärt dig ännu mer på egen hand.

Learn Yourself To Be Great via Crawlcoachens filosofi är med hela vägen.

Exklusiva 12 platser. Kostnad 1.795 SEK
Återkommer  varje termin.