Event

Visingsö Open Water
Ett event vi är med och arrangerar är träningsdagen där Sveriges kanske vackraste simsträcka ingår. De 3 000 meterna från Persgården till Södra Näs är bedårande natursköna. Dessutom bottnar du på en magnifik mosaikbotten hela vägen om du vill. Missa inte!
Augusti

Allow Yourself To Be Great-Swim Camp
Dagen ger dig en boost i din simning och fyller på med inspiration och pepp för att du ska kunna kliva framåt mot dina mål.

Crawlcoachens filosofi Allow Yourself To Be Great genomsyrar dagen och dagens upplägg består i en skön mix av delar som Yoga för simmare, teknikfokus att släppa loss och hitta simningen, lunchbuffé, mellis, filmning, enskilt snack med Crawlcoachen och långpass.

Passar dig som vill ha mer känsla i din simning och dig som vässar din simning mot ett mer specifikt mål
Förkunskaper: Du kan simma minst 200 m crawl i ett svep. 
Exklusiva 12 platser. Kostnad 1590kr
Återkommer årligen

Learn Träningsdag
Vid Learn träningsdag får du chansen att lära dig crawl tillsammans i grupp och få personlig feedback på din egen crawlteknik.

Dagen passar dig som är helt ny på crawl och det är en fantastisk investering. Att kunna crawla ger en magisk frihetskänsla! Vi lägger grunden tillsammans och efter dagen får du simpass att använda för att sätta det du lärt dig ännu mer på egen hand.

Vi håller till i simhallen hela dagen och det ingår lunch och mellis. Learn Yourself To Be Great via Crawlcoachens filosofi är med hela vägen.
Exklusiva 12 platser. Kostnad 1590kr
Återkommer terminsvis