Kurser

Learn – söndagar
I Learn-gruppen får du chansen att lära dig crawl tillsammans i grupp och få personlig feedback på din egen crawlteknik. Du får också med dig teknikövningar att slipa på mellan tillfällena. Gruppen passar dig som är helt ny på crawl.
5 tillfällen/termin, söndagar kl. 10-10.50 på Stadsgårdsbadet i Råslätts centrum

Letgo – söndagar
I Letgo-gruppen får du chansen att vässa din crawlteknik för mer flyt och hållbarare simning längre sträckor. Vi tränar tillsammans i grupp och du får personlig feedback på din egen crawlteknik. Du får också med dig simupplägg för att slipa på flytet mellan tillfällena.
5 tillfällen/termin, söndagar kl. 11.00-12.00 på Stadsgårdsbadet i Råslätts centrum

Open Water Learn – utesäsong
I kursen sätter vi grunderna och hittar knep för att tillsammans bygga skönaste utesimkänslan. Sen har du hela sommaren på dig att njuta vidare. Bygger på att du redan har grunderna i crawl. Alla får även Crawlcoachens SafeSwimmer.
4 tillfällen
, Axamosjön i juni. 

Fart&Frekvens Open Water – utesäsong
Fart& Frekvens är gruppen där vi hittar mer fart i din Open Water-simning. Vi jobbar medvetet med teknik  och frekvens som passar Open Water. För att delta i denna grupp behöver du vara van simmare och bekväm med att simma Open Water. Du simmar minst 400m ute i ett svep.
5 tillfällen, Axamosjön i början av sommaren 

Mejla crawlcoachen för att intresseanmäla eller få mer info på crawlcoachen@carlssoniform.se
Crawlcoachen finns också på FB. Där kan du hänga med och få kontinuerlig siminspiration från kurser och coachning, lediga tider och nyheter.