Kurser

Learn Family söndagar NYHET!
I Learn Family får du chansen att lära dig crawl tillsammans med ett (ditt) barn. Antingen ni båda är nya på crawl eller att du har kunskaperna och ditt barn lär sig på nytt. Även om du som vuxen redan kan crawl kan jag lova dig att det är givande att repetera grunderna på detta sättet. Skulle tro att du hittar även din simning på ett nytt sätt. Förkunskaper som behövs är att ni har vattenvana och kan simma 200m, varav 50 m är ryggsim. Det finns inga krav på teknik eller ålder.
5 tillfällen/termin, söndagar kl. 10.00–10.45

Open Water Family NYHET!
I Open Water Family tar du klivet ut i simningen tillsammans med ett (ditt) barn. Ni har båda med er grunderna i Crawl som vi nu tar med oss ut. I övningar, nya simsträckor och lekfullhet bygger vi en säker och kul utesimkänsla.
4 tillfällen Axamosjön
Anmälan görs i par. Kostnad: 2.495 SEK/par.
Ni får båda Crawlcoachens SafeSwimmer

Learn – söndagar
I Learn-gruppen får du chansen att lära dig crawl tillsammans i grupp och få personlig feedback på din egen crawlteknik. Du får också med dig teknikövningar att slipa på mellan tillfällena. Gruppen passar dig som är helt ny på crawl.
5 tillfällen/termin, söndagar kl. 11–12 på Stadsgårdsbadet i Råslätts centrum

Letgo – söndagar
I Letgo-gruppen får du chansen att vässa din crawlteknik för mer flyt och hållbarare simning längre sträckor. Vi tränar tillsammans i grupp och du får personlig feedback på din egen crawlteknik. Du får också med dig simupplägg för att slipa på flytet mellan tillfällena.
5 tillfällen/termin, söndagar kl. 12.15–13.15 på Stadsgårdsbadet i Råslätts centrum

Open Water Learn – utesäsong
I kursen sätter vi grunderna och hittar knep för att tillsammans bygga skönaste utesimkänslan. Sen har du hela sommaren på dig att njuta vidare. Bygger på att du redan har grunderna i crawl. Alla får även Crawlcoachens SafeSwimmer.
4 tillfällen
, Axamosjön, pris 1.495 SEK

Mejla crawlcoachen för att intresseanmäla eller få mer info på crawlcoachen@carlssoniform.se
Crawlcoachen finns också på FB. Där kan du hänga med och få kontinuerlig siminspiration från kurser och coachning, lediga tider och nyheter.