Träningsgrupper

Söndagssim – med Crawlcoachen och Coacher
Du som simmat med Crawlcoachen tidigare och vill träna vidare med dina sköna simmarkompisar från Open Waterklubben eller annat kan nu göra det på söndagar då också Crawlcoachen och/eller någon av Coacherna simtränar.
För dig som valt hela paketet läggs passen ut i en FB-grupp som du ingår i.
Söndagar, kl. 10.30–12.30 på Rosenlundsbadet, 10 tillfällen,
paketpris 1195 SEK (10 tillfällen)

Kompisgrupp i simning – bygg din egen
Simmare jag coachat tidigare kan bygga en egen träningsgrupp för att fortsätta träna crawl tillsammans. Känslan och tekniken är som alltid i centrum eftersom det är där du hittar det verkliga flytet och kraften där vattnet bär. Gruppen bygger du tillsammans med Crawlcoachen.
Rosenlundsbadet

Open Waterklubben – med Crawlcoachen och Coacher
Open Waterklubben är klubben där vi tillsammans hittar skönaste utesimkänslan. Vårt fokus är upplevelsen, trygghet, teknik, navigering och knep för utesim. Allt i en fart som passar dig!
Simpassen inkluderar följande metoder och moment: Grunder OW, strandnära simning, korsa sjön, intervallpass och swimfulness. Vi ser alltid till att lägga upp passen utifrån att simma tillsammans och lägger upp detta på olika sätt så att ingen simmar ensam. Tryggheten och säkerheten är grunden. Det som gör att vi kan slappna av, hitta skön teknik och framför allt, uppleva.
Söndagar, kl. 18, under utesäsongen