Samarbeten

Head

”Swimming is returning to the nature! The endless possibilities and experience await you!”

Head - logotyp

Med Head förstärker jag passionen och längtan till utesimningen. Head designar Open Water-dräkter och Swimrun-dräkter för dina behov, så att du ska kunna släppa loss friheten och ha så bra förutsättningar som möjligt för att nå just dina mål. Det passar min strävan och filosofi som crawlcoach fantastiskt bra. Dessutom har Head ett mångårigt samarbete med miljöorganisationen Cool Earth. Hos Head hittar du en massa bra simprodukter som gör din träning bättre och roligare. Att jag har valt just Head som samarbetspartner är nog enkelt att förstå. Head stöttar och stämmer väl överens med Crawlcoachens filosofi och tankar om frihet och nära naturupplevelser. 
www.head.com
www.coolearth.org

Team Lost

Jag coachar SwimRun-paret Team Lost, Fanny Ahlfors och Patrik Widell i simning. Team Lost gör fantastisk karriär i SwimRun-världen med sitt härliga sätt att nyfiket ta sig an upplevelser och utmaningar i SwimRun för att på så sätt upptäcka världen. Allt med skön värme och kärlek till sporten och varandra. Fantastisk utveckling i simning under året och mer kommer. Häng med!

Team Lost och Crawlcoachen samarbetar också i det årligen återkommande eventet Helt hundra som verkar för Idrott för alla. Läs mer under Event/Träningsdagar. Både Fanny och Patrik är grymma influencers, följ dem på sociala medier @fanny_josefine, @cfpatrik och @weareteamlost.
www.teamlost.se

Friskis

Jag älskar Friskis. Friskis verkar för att få så många som möjligt i rörelse. Det mår vi så bra av. Friskis bidrar också på många sätt till ett bättre samhälle. Det vill jag vara en del av. Friskis Jönköping är en ledande Friskisförening och hittar ständigt nya kreativa, framgångsrika vägar i sin rörelse. Jag är Yogaledare på Friskis Jönköping och verkar också som Licensierare i Yoga för Friskis Riks.  Under 2020 är jag superglad att också få äran att samarbeta med Friskis Jönköping i deras Klassikersatsning som Crawlcoach.

Pölder sport

Under 2020 inleder jag ett samarbete med Pölder sport i Nässjö. Pölder Sport är en längdskidåkningsspecialist och sportbutik. Via Marcus Birgersson jobbar de nu också aktivt för att utveckla sin sportbutik mot mer simning och simprodukter med ett större fokus mot Open Water och Swimrun.

Det känns kul att samarbeta med närliggande aktörer och med det driv som finns kommer det bli superbra.  Du som simmar hos mig får emellanåt chansen att testa produkter och har alltid en rabatt hos Pölder Sport. Både i butik och på hemsidan. Återkom till mig, så får du rabattkoden.
www.polder.se

Jennie Hultqvist och JH Lifestyle Development AB, Forever Living och min lilla butik

Jennie, och jag fikar och snackar, textar varandra och skickar röstmeddelanden. Pure Pepp! Som person och i sitt entreprenörskap och bemötande är Jennie en sann inspiratör och förebild. Genuin ut i fingerspetsarna och det gör också det hon gör så hållbart. Och framgångsrikt. Med hjärtat på rätta stället. Relationerna är kärnan hos Jennie och hos mig. Jennie Hultqvist och jag  träffades i en rekryteringsprocess på Friskis och sen dess håller vi ihop. Ger och får. Det är fint. Jennie jobbar med Forever Living, och det är också hos Forever Living jag hittat rätt för min familjs kosttillskott. Jag är viss om att vi behöver bland annat Omega 3 och ja, det är en djungel och du ska vara kräsen.  Forevers grejer är bra grejer. Så bra att jag också har en egen liten butik nu. Jag är ju i huvudsak Crawlcoach, men det jag själv väljer att boosta mig själv och familj med delar jag gärna med mig av. Till dig.
www.foreverliving.se

Sjöloppet

Sjöloppet är ett Swimrun-lopp som  satsar på att erbjuda något för alla. Tidigare deltagare pratar om en mycket fina bana som måste upplevas och ett lyxigt och festligt evenemang för dig som deltagare. Jag ser att det är ett väletablerat lopp med 5 år på nacken som passar många av mina simmare. För dig som är aktiv simmare hos Crawlcoachen finns en rabattkod till startplats på loppet. Och Crawlcoachen själv deltar också i loppet.
www.sjoloppet.se

Fair Play Active Wear

Jag har valt att bära och synliggöra Fair Play Active Wear träningskläder. Klädmärket befäster verkligen det jag själv vill verka för. Kläderna är funktionella, hållbara kläder för träning och rörelse av hög kvalité, som är framställda av återvunna material i en produktionskedja som är schysst mot alla: mot miljön, mot de som tillverkar dem, och mot den som svettas i dem. Dessutom gillar jag märkets attityd; body positive.
www.fairplayactivewear.se

Jönköping Open Water

Jönköping Open Water är en vackert inramad motionstävling i Open Water-simning mitt i centrala Jönköping. Jönköpings Simsällskap och tävlingsansvarig Lennart Lindbom erbjuder i tävlingen distanserna 600m, 1400m och 2800m och har därigenom något som passar alla som fascineras av utesimning. Det finns både motionsklass och tävlingsklass och här kan alla mina simmare längta till en utmaning som kickar igång sommaren, ger en vink om simformen och blir en härlig upplevelse tillsammans. Loppet passar verkligen alla mina Open Watersimmare och som aktiv simmare hos Crawlcoachen får du en rabattkod som ger dig en fin rabatt på startplatsen. Och ja, Crawlcoachen deltar också i loppet.
www.jonkopingopenwater.se

Susanne Dalsätt

Susanne var en av dem som på nytt kickade igång simningen hos mig. Vi arrangerade en Triathlonskola tillsammans på Friskis Jönköping där jag blev tillfrågad som coach i simning. Det var kul, inspirerande och gick väldigt bra att arbeta tillsammans. Därefter valde Susanne mig som sin egen coach för utmaningar i simning. Jag som Crawlcoach har mycket av starten och farten i min verksamhet att tacka just Susanne för. Jag är fortfarande hennes Coach och Susanne och Crawlcoachen samarbetar årligen också i eventet Allow Yourself To Be Great.
susannedalsatt.com