Sagt om…

…Crawlcoachen:

Det är härligt att ha Ann Louise som crawlcoach. Hon coachar på ett lugnt och behagligt sätt. Hon lär ut crawlteknik så jag blir inspirerad och coachar så att jag tror på mig själv. Det har gett min simning ett nytt flyt och enorm träningsglädje.”
Maria Magnusson, barnmorska som gillar simning

”Ann-Louise är en fantastisk coach! Varje minut i hennes sällskap är en positiv injektion för både fysik och sinne. Ann-Louise har en positiv coaching-stil som bygger på att förstärka det som är positivt i ens utveckling. På några månader har förädlat min förmåga att crawla, från sjunkande sten till silverfisk, helt fantastiskt. Jag kan tänka mig att bli coachad i vad som helst av Ann-Louise, att tillbringa en timme med henne är som att få en timmes terapi med förbättrad självkänsla på köpet.”
Maria Strahl, utomhusmotionär och utvecklingsingenjör

”Crawlcoachen har ett väldigt behagligt och prestigelöst sätt att coacha på, som gör att man faktiskt vågar och tror på sig själv!”
Jennie Johansson, tvåbarnsmamma, Ironman70.3-finisher och controller

”Helt otrolig på att lära ut…på några månader gå från att kunna simma 100m med hög puls till att kunna simma över 1500m (förhoppningsvis 1900m på IM 70.3 nästa helg 😊). Känns grymt roligt att hitta simning som träningsform tack vare dig. 10+/10+ För övrigt så har hon en fantastisk förmåga att smitta ner en med ”lugn o ro” vilket kan behövas i all vardaglig stress. 😊”
Henrik Titusson, tvåbarnsfar och kemiingenjör

”Att ha Ann-Louise som crawlcoach är en injektion för ens självförtroende. De tips hon ger till förbättring av ens crawl berättas på ett enkelt och handfast sätt.”
Patrik Olderius, triatlet och VD på Destination Jönköping

”Har inget annat än gott att säga om min upplevelse med Ann-Louise som coach. Alltid positiv, alltid fokuserad på individen du hjälper och mycket kunnig inom området. Imponerande flexibel både vad gäller tider och önskemål om upplägg. Min egen utveckling har i mina ögon varit bättre än förväntat. Inte minst det faktum att du lyckades få mig att känna ett lugn i att simma. Mitt största problem har alltid varit att jag är obekväm med att inte styra själv när jag får andas. Denna ångest är om inte helt borta så i alla fall dämpad så jag kan njuta av att simma öppet vatten. Jag kommer återkomma till din ”skola” om jag får chansen igen. Hoppas verkligen att andra förstår skillnaden med en ”egen” coach och gruppträning.”
Carl Andersson, triatlet och chef på ATEA

”Tänk att något så svårt och frustrerande som att lära sig crawla i vuxen ålder samtidigt kan vara så inspirerande och roligt! Ann-Louise förmedlar sina simkunskaper på ett personligt och engagerat sätt. Hela tiden med glimten i ögat och på ett inspirerande sätt. Ann-Louise har en förmåga att se varje individ och den personens behov och utifrån det anpassa coachningen så den passar just mig…eller dig!”
Per Selskog, Löparkungen, grundare av Jönköpings Marathon och Ironmanfinisher

”Som för många andra som börjat med Triathlon på äldre dar så var det simningen som var den största utmaningen för mig. Med dåliga baskunskaper i crawl så är det mycket teknik som skall sättas. Då är det ovärderligt med lite mindre grupper där möjligheten till personlig återkoppling är större. Förutom att crawlcoachen besitter god kunskap i ämnet så lägger hon just stor vikt vid att varje enskild deltagare skall få tydlig, personlig feedback dessutom på ett lugnt och metodiskt sätt. Och vi kan inte lata oss mellan tillfällena heller. Då har vi bra träningsupplägg att jobba med, så då är det upp till oss själva!”
Tomas, 50+, triatlet